Skip to main content
Apps

5 redenen om een app te bouwen

By 3 maart 2017november 29th, 2018No Comments

Waarom zou je een eigen app willen (laten) maken? De brochure en website zijn er al en ook ben je actief op social media.

Of je nu eigenaar bent van een eenmanszaak of MKB-bedrijf of bestuurder bent bij een sportvereniging of organisator van een evenement, een eigen app is toch echt een must.

Bijna iedereen heeft een smartphone

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Mensen gebruiken meer apps dan mobiele websites. WhatsApp, Facebook, Twitter en vele games. De smartphone mag dus niet ontbreken in jouw marketingstrategie. Een app wordt vaker gebruikt en werkt beter dan een mobiele website.

De smartphone is gemaakt voor apps

Een mobiele website is belangrijk om gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Het eerste contact met jouw klant vindt meestal op deze manier plaats. Het wordt echter lastiger om je klanten steeds weer terug te laten komen op deze mobiele site.

Met een app zijn jouw klanten binnen met een enkele tik op het scherm.
Een smartphone is gewoon gemaakt voor apps. Sneller, handiger en nu zijn ook de kosten van een app bouwen niet zo hoog meer.

Een app is klantenbinding

Staat je app eenmaal op de smartphone jouw klanten, dan kan de klantenbinding beginnen. Hoe? Met pushberichten. Geef de klant een aanbiedingen en laat de klant sparen met een klantenkaart op de smartphone. Om te sparen geeft u een unieke code om een punt toe te voegen aan de klantkaart.
Daarnaast kun je aan je app een Fan Wall toevoegen. Hiermee kunnen klanten over jouw bedrijf praten en mee discussiëren over je producten en/of diensten. Maar ook muziek, foto’s, video’s, interessante locaties (POI) kun je aan je app toevoegen.

Extra verkoopkanaal

Een app is een extra verkoopkanaal. Presenteer jouw producten in de app en je klanten kunnen deze direct bestellen. Ben je eigenaar van een restaurant of hotel, dan laat je jouw gasten via een app makkelijk een tafel of een kamer reserveren. Stuur gebruikers een pushbericht met een aanbieding of maandmenu en je zult zien dat gasten sneller reserveren.

Voordelig, eenvoudig en mooi

Vergeleken met de kosten voor een website of reclamedrukwerk is een app helemaal niet duur. Met ezAppMakr kan dat al vanaf €24 per maand. De app kun je eenvoudig zelf maken door de gewenste functionaliteiten toe te voegen die passen bij het doel van de app.

Grootste voordeel van een app is dat deze altijd is aan te passen.

De vormgeving bepaal je zelf. Maak je keuze uit een template en pas deze aan naar jouw huisstijl Natuurlijk kunnen wij je helpen met het ontwerp en de app laten ontwerpen door een vormgever.

Je klanten hebben jouw app altijd bij zich zodat je bedrijf nooit uit beeld is.

Close Menu

Even sparren met koffie?

Wilt u meer informatie of even kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

EKKSOL digital commerce

Polberg 78
7772 EX  Hardenberg
Overijssel

T: 0523 250 570
T: 06 2859 60 75
E: info@ekkelenkamp.nl